Quote Originally Posted by PayneKiller View Post
Apropo MonkY, de ce mi-ai sters thread-ul cu acelasi subiect Il facusem inaintea ta
Sorry... acela nu era thread. Era un link. Daca te chinuiai si tu macar 2 minute sa scrii niste vorbe, ramanea acolo pe pozitie.
Si stai linistit, ca nu ai inceput sa-l scrii inainte (incepusem cu 25 de minute inainte). Doar ca eu a trebuit sa ma uit la prezentare pentru a scrie ceva acolo, sa fac o imagine in Photoshop, sa gasesc cel putin 2-3 surse (pentru a ma asigura ca nu e un fake), si nu doar sa pun un link. Apreciez insa... pacat ca nu ai vrut sa o faci stire, aparea pe homepage si primeai tot "creditul".

---------- Post added 07-01-2013 at 03:46 PM ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Daca va fi mai mult de 150-200$/EUR si-o iau rau de tot. Tine minte ca nu este si telefon.
Mie personal mi s-ar parea mult si 100 euro.
Daca va fi singurul player 4K (mai sunt 2-3 pe piata care costa peste 3000 EUR), pot sa ceara si 500-1000 EUR, ca tot se va vinde. Cine are bani de TV 4K, sigur nu se uita la un "mizilic". Acum depinde daca este "for the masses", sau e mai mult asa, un "tech demo". Avand in vedere insa ca sunt legati de Steam cu al lor The Big Picture, sunt ferm convins ca va avea un pret decent.

P.S. Slava Domnului ca nu este si telefon... am vazut oameni cu tablete la ureche, dar pana acum n-am vazut pe nimeni vorbind cu gamepadul pe strada