Single post: Coltul de rai al consolistului

1. #499 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am mai multe motive pentru care nu vreau sa pun unitatea jos. in primul rand ar trebui sa mut subwooferu, nu ca creative-urile respective ar avea nu stiu cit bass insa nu prea am unde sa-l pun pentru ca la stinga biroului e UPSu cu routeru iar la dreapta am o priza patratzoasa mare (care in poze e mascata de taburetu rosu). in al doilea rand eu umblu destul de des in unitate si mi-ar fi destul de greu sa o ingramadesc undeva jos, iar in al treilea rand jos se aduna mult mai repede praf in interiorul unitatii. nu in ultimul rind (joking) o ingramadeala unitatii in colt ar face orice incercare de a aspira praful (care in Bucuresti este omniprezent) o munca mult prea complicata. am dat toate coolerele pe minim ca sa fie cit mai silent si e ok asa. din punctul meu de vedere am 2 solutii. ori voi muta unitatea putin spre stinga si pe coltul din dreapta al biroului poate pun o planta destul de mare incit sa o mascheze. sau, mut totusi subwooferul in dreptul prizei si pun jos unitatea. voi experimenta

adaug citeva poze behind the scenes ca sa va dati seama exact cum sta treaba. orice alte idei sunt binevenite

PS sunt la fire de imi vine sa ma dau cu capu de pereti.
    Attached Images Attached Images img_9619.jpg img_9620.jpg