Eu nu cred ca viitoarele console de la sony si microsoft vor introduce jocurile 4k. Nu cred ca vor fi capabile din punct de vedere tehnic. Sincer, generatia actuala de console are standard 720p, nu 1080p. Ma refer la rezolutie nativa, nu upscale. Sa nu mai vorbim de jocurile care nu au nativ nici macar 720p. Sunt foarte putine jocurile care suporta nativ 1080p, aproape inexistente. Eu cred ca viitoarele console vor avea ca standard rezolutie nativa 1080p si 60 fps. Sa nu uitam ca multe jocuri actuale sunt mult sub 60 fps. Bine in specificatiile noilor console e posibil sa apara suport 4k, insa asta nu inseamna ca vom avea si jocuri la aceasta rezolutie. Oricum saltul din punct de vedere grafic sigur va fi, nu cred ca va fi la fel de mare cum a fost cel de la vechea generatie de console la actuala, dar va fi. Nu rezolutia este totul, degeaba joci un joc 4k daca e lipsit de detalii etc. . Mai bine un joc 1080p nativ 60 fps cu detaliile la maxim ( sa folosesc o expresie de pe pc . Sincer si eu imi doresc 4k si detalii si tot insa nu cred ca va fi posibil.