Single post: Valve prezinta noul "Steam Box" - Xi3's Piston
-
Admin

Originally Posted by
PayneKiller
Da man dar nu stiu cat de bine s-ar comporta fata de un PC cu piese de 1000 $...nu neaparat la gaming, vorbim si de diverse aplicatii Windows...
Esti foarte incapatanat. Te-ai uitat la ce configuratie am facut? Ia incearca sa faci tu la emag (de exemplu) o configuratie in care doar adaugi un Windows 7 Ultimate 64bit (OEM, ca retail e si mai scump) si un HDD SSD de 240GB (punem un Vertex 3 care nu e nici cel mai scump, nici cel mai cheap). Si ia vezi cat ies doar astea 2 piese. Iti spun eu (ca sa nu te chinui): 2079 RON. Asta inseamna 612 USD! Si am pus doar OS si HDD. Mai adauga procesor, memorie, placa de baza, sursa, carcasa, tastatura si mouse wireless, etc... si vezi cat iesi.
In plus, de ce zici "fata de un PC"? Pentru ca asta este fix un PC, cu Windows si toate cele. Doar ca este modular, este mai mic, consuma extrem de putin.
Dar inca odata (si ultima oara sper), ce am incercat eu sa fac, e sa merg direct la Xi3 si sa configurez eu. Valve sigur va avea super discount-uri, isi va customiza OS-ul (eventual shell-ul schimbat in The Big Picture)... and so on.
Ca idee... site-ul celor de la Xi3 e deja down. Nu stiu daca pentru simplul motiv ca au avut prea multi vizitatori de cand cu anuntul oficial, sau daca s-au trezit ca nebuni ca noi se apuca sa faca niste calcule si configuratii