Quote Originally Posted by MonkY View Post
Observ ca este foarte bizara (si totodata foarte diferita) reactia romanilor fata de restul lumii la "prototipul" acesta. Romanii se vaita ca e scump (desi Valve nu a dat niciun pret), in timp ce restul lumii zice: "Wow, Good job! Valve is really doing it!"
Quote Originally Posted by MonkY View Post
, ramane de vazut pe ce solutie vor merge. Slava Domnului insa ca nu se vor baza pe reactiile romanilor, ca in felul asta nu ar mai lansa nimic
Avand in vedere ca traim intro tare unde incercam sa ne modam consolele si sa ne cumparam placi video gen 610 1gb de ram si apoi sa ne plangem ca nu ne merg jocurile, chiar nu stiu de ce tragi sa te enervezi. Nu vezi ca nu ar da nimeni banii aia, doar daca ar merge descarcat de undeva cu siguranta l-ar lua cu totii, chiar si asa tot se vor gasi nemultumiti!
Se pare ca unii din voi nu ati intrat niciodata pe site la DELL, HP sau oricare alta marca sa va faceti un sistem sa vedeti la cat se ajunge acel sistem. Imi pare rau ca stim doar PCgarage si eMag dar diferentele pe aceleasi componente sunt enorme atat la performante cat si la pret!

Oricum pentru cine stie sa aleaga si sa faca diferenta, respect, pentru restul dati-va cu parerea in continuare, vb lui MonkY "Bine ca nu baga nimeni in seama parerile Romanilor" ca ar trebui sa tragem cu arcul acum!