Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames.ro are nevoie de tine!
-
Admin
RaverX, esti de mult timp pe forum... si deja ar trebui sa-ti cunosti colegii de "suferinta". Ar trebui sa stii ca Rasko e... Rasko. Asa cum am avut un Bobby, un mentorica... asa cum tu esti mai special (cu posturile kilometrice), asa are si el "pasaricile" lui. Daca ai fi jucat ceva online cu Rasko, sau ai fi baut o bere cu el, ai fi inteles ca apelativul "Ba" pentru el e ceva normal (daca nu chiar unul doar pentru prieteni si amici), si nu o jignire. Nu vreau sa-i iau apararea, stii doar cat am incercat sa tin cat mai curat forumul... insa ce sa zic? Poate a rabufnit si el. Iar eu i-am dat thanks pentru ca sunt si eu pe cale sa rabufnesc cand vad oameni care dau sfaturi dar nu sunt nici macar verzi. Repet, nu e nimeni obligat sa doneze, cumpere premium, etc... Dar daca tot nu o face, macar sa nu mai dea sfaturi. Si aici nu e vorba doar de tine, dar pe tine te-a luat in vizor Rasko... Pot sa garantez ca daca erai deja verde, nu ar fi avut nimeni nimic de comentat. E ceva normal... intr-o lume nebuna. Cred.
P.S. Si am dat Thanks la toti de aici, nu doar lui Rasko...