Quote Originally Posted by Florin85 View Post
Bun , hai sa o luam logic si dupa nevoile fiecaruia de zi cu zi ; sa zicem ca prin absurd va anunta oficial anul acesta PS4 la E3 cu o data de lansare , sa zicem!!. Undeva prin 2014 va aparea si in rafturile magazinelor. La noi probabil va avea un pret estimativ undeva la 600-800euroi. Asta probabil nu ar fi o problema . Problema in sine o constituie pretul televizoarele cu rezolutia nativa "Ultra MegaHD" . Stim ca trebuie cativa ani( aici ma refer la micsorarea de pret ceruta de piata exact cum a fost si cu LCD-u) sa ne permitem un asemenea TV.
Acum noi trebuie dezbatem urmatoarele .. oare PS4 va rula si pe actualele televizoare , PS4 va avea suport de a rula si jocuri de PS3 etc..
Asa ca , eu din perspectiva mea de cumparator nu cred ca voi sari imediat pe un PS4 - in primu an!! , poate al 2 an chiar al 3-lea an , atunci poate ca as zice , hai ca a venit vremea sa imi iau o noua consola.
sunt 2 chestii aberante in postul tau:

1 - pretul 100% n-o sa sara de 500$/ echivalentul in euro la noi (probabil undeva la 400), nu sunt atat de retardati incat sa repete aceasi greseala.
2- e evident ca o sa mearga si pe televizoarele actuale, de ce si-ar omori consola inca din fasa. probabil o sa mearga la fel de bine si pe televizoare cu tub.