Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
Member

Originally Posted by
Florin85
Bun , hai sa o luam logic si dupa nevoile fiecaruia de zi cu zi ; sa zicem ca prin absurd va anunta oficial anul acesta PS4 la E3 cu o data de lansare , sa zicem!!. Undeva prin 2014 va aparea si in rafturile magazinelor. La noi probabil va avea un pret estimativ undeva la 600-800euroi. Asta probabil nu ar fi o problema . Problema in sine o constituie pretul televizoarele cu rezolutia nativa "Ultra Mega

HD" . Stim ca trebuie cativa ani( aici ma refer la micsorarea de pret ceruta de piata exact cum a fost si cu LCD-u) sa ne permitem un asemenea TV.
Acum noi trebuie dezbatem urmatoarele .. oare PS4 va rula si pe actualele televizoare , PS4 va avea suport de a rula si jocuri de PS3 etc..
Asa ca , eu din perspectiva mea de cumparator nu cred ca voi sari imediat pe un PS4 - in primu an!! , poate al 2 an chiar al 3-lea an , atunci poate ca as zice , hai ca a venit vremea sa imi iau o noua consola.
Man ,cat costa un tv hd ready(nu zic fullhd) in 2006??Sony a gandit ps3 ul pt a fi in trend cu tehnologia chiar si dupa 7 ani de la lansarea ei.Saracii de la Microsoft ,pe vremea aia nu aveau wifi,hdmi,bluray,nu retin daca avea si iesire optica,deci ps3-ul era cu cativa ani inaintea xbox ului,si asa o sa fie si cu ps4(parerea mea).Ma ia capul cand au remarci gen:eu sper sa nu apara,eu nu o sa mi cumpar, eu sunt gamer old school si ma joc si acum piticot sau fotbal cu nasturii etc.Terminati cu posturile inutile ,ca nu intereseaza pe nimeni daca isi ia x sau y ps4.