Quote Originally Posted by MonkY View Post
Concluzia... o tragi singur. Dar eu zic ca nu americanu' ala fan McDonalds e de vina.. ci Ubisoft (unde este foarte posibil sa lucreze niste americani umflati cum zici tu - but that's a whole new other thing).
Da, concluzia o trag, dar sunt mult mai multe chestii aici. Tu te uiti doar la note si la vanzari, dar uita-te si la cheltuieli. Darksiders s-a vandut bine, dar ceva imi spune ca s-a si investit in el. Pe cand south park... anagajezi cativa oameni mediocri, cumperi un engine cheap si licenta pentru a scoate south park, in cateva luni e gata jocul si se vinde pe banda.

Pentru Darksiders trebuie sa angajezi oameni talentati, sa astepti mult pana e gata jocul, ca trebuie finisat bine, investesti mult mai mult in el. Si degeaba are nota mult mai mare, il vinzi ca si pe south park. Nu mai bine scoti 4 south park-uri in timpul ala? Asa va zice PM-ul (project managerul). Si asa se va face, ca el decide, nu decide gamerul, nici developerul, nici artistul, nici ala de la QA si nici macar ala de la marketing.