Single post: Intel: Desktop PC-ul a murit! Traiasca Noul PC!
-
Member
Desktopurile nu o sa dispară . In orice firma sau instituție se lucrează pe desktopuri. Eu unul nu am intrat pana acum într-o firma sau instituție unde sa se lucreze pe laptop. Nici pentru un home-user nu vor dispărea. Configuratia ideala pentru un home-user mi se pare desktop+tableta+smartphone. Așadar, pentru mine laptopurile au devenit depasite
. Un laptop nu are nici puterea unui PC si nici mobilitatea unei tablete de 5-600g. Este un compromis. Soluția ideala in prezent pentru mine: desktop pentru treburi mai serioase, tableta pentru când nu am chef sa mă ridic din pat, la locul de munca, in oraș , smartphone pentru orice moment al zilei , în special când sunt in mișcare. Un laptop nu se mai justifica pentru mine. Bine , este o configuratie costisitoare . La fel de bine poți sa îți cumperi un laptop si un smartphone , dar nu ai aceeași satisfactie sau usurinta in ceea ce faci . Cele 3, in schimb se completează ,nelasand spații goale. Cât despre gaming , ce sa mai spun. Un PC de 3000 lei sterge pe jos cu un laptop de același preț.