Quote Originally Posted by Caponescu View Post
Cum sa nu subestimez puterea laptopurilor orientate catre gaming, cand ma uit pe notebookcheck.net adevarata putere a placilor vide de laptop, nu mai vb. de pretul cerut pe un astfel de laptop, silentios ? .. posibil nu am ascultat nici unul pana acum, portabil la 4.5 kg (am gasit un model pe pcgarage, dar am vazut ca variaza greutatea 3.75kg ...) consumul .... clar nu se compara cu un desktop, aspirator de praf .. am curatat cateva laptopuri ale prietenilor si m-am mininat ce era in ele.
La fel cum nu toate desktop'urile au by default ultima placa video aparuta si duc cele mai noi jocuri la rezolutii Full HD si detalii maxima, la fel nici laptop'urile, chiar si cele de gaming nu aspira la asa ceva. Dar stai linistit ca laptop'ul imi duce toate jocurille aparula la ora aculala cu detalii medii-high.
Pretul? Da, e mai mare decat al unui desktop nou dar nu cu mult. Daca vrei la ora actuala sa imi iei un desktop PC decent pentru jocuri oricum decartezi lejer 3000-4000 Lei + monitor si alte periferice.
Referitor la silentiozitate, da, este silentios, mai silentions decat un dekstop PC chiar si in sarcina.
La 4 Kg pot sa il consider portabil, il pot cara in rucsa, sa il butonez in pat etc.
Consum, o fractiune fata de un desktop PC.
Fraf intra in orice aparat electronic, dar nu cred ca intra mai mult ca intr-un PC. Tin minte cand aveam desktop, il curatam odata pe luna si ma minunam si eu ce reusea sa se adune in el.

Nu e nevoie sa ma convingi ca desktop PC'ul mai e relevant, inca este...dar pentru tot mai putini pe zi ce trece.