Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Si eu care speram la ceva de genul:
AMD R90xx nici macar nu exista. Acea R10xx este o placa din seria 7000, foarte probabil 7970m care obtine performante aproximativ egale cu un 7850-7870 in jocuri. Deci nu e rau, pentru o consola (asta daca tinem cont de optimizarea fabuloasa care se face pentru astfel de configuratii - vezi COD 4 care rula in 600P la medium details).

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Eu ma uit la PS3 cand a fost lansat. In 2007 cand veneau prieteni la mine si vedeau PS3-ul se minunau. Avea 7 cores, super grafica, etc. A avut un impact imens. Acum insa, daca PS4 va fi doar un PC slabut, o sa mi se para penibil. Gandeste-te ca ce am pus eu pe lista aia am putea vedea pe tablete in cativa ani, sau daca nu, pe laptopuri obisnuite. Deci da, daca ma iau dupa zvonuri, PS4 va fi o dezamagire pentru mine din punct de vedere tehnic. Nu o sa mai aibe acelasi impact si nu se impinge tehnologia destul inainte. Si ultima parte ma deranjeaza cel mai mult.
Nu avea chiar 7 cores, nu era chiar o minune din punct de vedere al graficii. Avea doar 256 MB Ram cand orice PC mediu avea cel putin 512. Avea doar 256 MB de memorie video cand placile bune aveau 512. Avea un GPU bun pentru momentul lansarii, depasit insa cateva luni mai tarziu. Deci, nici PS3ul nu a fost o minune a tehnologiei.

Quote Originally Posted by krOOm View Post
Eu zic ca la rami ar trebui sa vina macar cu DDR4.PS3 avea DDR3 cand exista DDR1 in pc-uri.plus ca ddr4 deja exista de ceva timp numai ca inca nu in comert.
PS3 are XDR, daca nu ma insel. Iar la momentul aparitiei existau deja memorii DDR2.