Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Pareri pentru achizite lcd tv
-
Senior Member

Originally Posted by
DeianD
Imi ziceti si mie va rog cum e corect sa setez Ps3 pt Samsung A330 conectat cu un cablu Component cu mufe aurite? Eu am bifat cele 3 casute care arata pana la 1080i dar mai era o casuta care arata 1080p (la Ps3)...sa o bifez si pe aia sau nu, ca la Tv in caracteristici zice asa: Semnal Video 1080i. Dati-mi un sfat va rog. Mersi
prin component poti maxim 1080i oricum si tv-ul tau la fel. deci nu bifa si 1080p ca nu are rost. enjoy at 1080i
consol3 din cate se vede in specificatii al doilea monitor de 27" are si component in (1YPrPb).