nu stiu de voi...dar pe mine nu ma intriga deloc noua consola. nu vreau sa ma intelegeti gresit dar am vaga impresie ca nu o sa ofere nimic revolutionar.
nu totul se rezuma la grafica si putere de calcul. toti ne intrebam ce se va intampla cu next-gen consoles...dar as vrea sa ma intreb ce se intampla cu generatia actuala de console? ce o sa facem cu zeci de titluri pe care le aveam? oare le vor retrage de pe piata?
Daca presupunem ca acum pe 20 vor anunta urmatoarea lor consola la fel de bine am presupune ca ii vor lua cam 2 ani sa se aseze pe piata ( 1 an inainte de lansare si un an dupa lansare deoarece nu vad de ce as cumpara o consola noua cand am doar 3-4 titluri pe piata pe care le pot juca?). sunt convins ca prima editie o sa aibe probleme. redare 4k? ce rost are acum? as vrea sa va intreb pe voi cati ne permitem acum un tv sau proiector ( care nici nu exista deocamdata ) 4k? hmm...nimeni?
Daca ar aparea in decembrie 2013...cred ca o sa fie rentabila abia prin decembrie 2014...cel putin.