Quote Originally Posted by Bizzare
O chestie care ai uitat sa o precizezi sau pe care poate nu o stiai in legatura cu 3D'ul este faptul ca iti obosesc ochii mult mai repede, dupa 2h incepe sa se simta, iar persoanele care poarte deja ochelari de vedere pot avea si migrene, eu ma refer la proiectiile filmelor 3D din cinematografe, nu sunt 100% sigur ca acest fenomen este valabil si in cazul televizoarelor 3D.
Mi s-a parut relevant aspectul 3D doar prin prisma a ce ofera consolele. Gradul de disconfort la vizionarea 3D variaza de la persoana la persoana, eu spre exemplu n-am ajuns sa am niciodata migrene dupa vizionarea unui film 3D (indiferent daca l-am vazut la cinema sau acasa la tv) insa nici n-am ajuns sa-mi doresc sa ajung sa vad un anume film in 3D. La jocuri insa problemele sunt cu mult mai mari, pentru ca lipsa fluiditatii oboseste ochiul odata in plus. In ceea ce priveste consolele (cel putin la generatia actuala), am ajuns sa cred ca 3D-ul este mai mult un gimmick, un artificiu menit sa pastreze aparatul in ritmul tendintei, atat si nimic mai mult.

Quote Originally Posted by paulone
totusi desi sunt un jucator de consola de peste 11 ani chestia ca nu se vad diferente intre joacele de PC vs.consola decat de maniaci n-as prea fi de acord.... la unele joace diferenta intra-devar NU se vede insa la unele poate fi grosolana, de pilda la Call of Juarez Bound in Blood tipa care apare in joc pe PC arata ca o gagica super-tare insa pe PS3 arata super-urat nu mi-a venit sa cred...
Eu vorbeam despre cele mai bune jocuri de pe console, care in marea majoritate sunt exclusivitati si nu-si gasesc un corespondent direct pe PC decat ca gen. Sigur, am putea vorbi despre Gears of War, care a aparut si pe PC si este vizual superior acolo, insa nu intr-atat incat sa spui ca este cu totul alt joc sau sa-ti doresti un PC super puternic pentru a-l putea juca. Call of Juarez Bound in Blood, pe de alta parte, nu cred c-a facut parte dintre cele mai bune jocuri ale vreunei platforme, desi este cel mai reusit din seria lui (cel putin in opinia mea).