Single post: Clubul PlayStation 3
-
05-02-2013 19:30 #18867 SP
Member

Originally Posted by
alexyo01
Salutare. Ma chinui de 2 zile, am citit tot ce am gasit pe internet despre cum sa vizionezi mkv pe ps3. Am luat PS3 media server, vad filmul mkv din pc pe ps3, dar am o problema cu subtitrarile. Nu pot sa incarc subtitrarea( am denumit subtitrarea la fel ca si fisierul pe care incerc sa il redau. sub . srt) nu s-a intamplat nimic, dau load subtitles si imi spune ca nu este nimic disponibil. stie cineva rezolvarea?
Mentionez ca am folosit n programe pe langa ps3media si nici o modificare. va rog oferiti-mi o solutie care sa functioneze cu ps3 media.
Multumesc anticipat

Am dat si eu de aceiasi problema. Nu am gasit o solutie usoara. Practic PS3 ignora subtitrarile daca nu sunt cuprinse in container (ex avi, mp4, mkv). Singura solutie a fost sa adaug subtitrarea in container, lucru care dureaza relativ mult (in functie de ce PC ai) si nu merge intotdeauna (mai ales la mp4 pentru subtitrarile in romana).
Daca te intereseaza varianta asta lasa un mesaj (trebuie sa caut o lista cu programele cu care am lucrat si cum se lucreaza cu ele ca nu le stiu pe de rost)
---------- Post added 05-02-2013 at 06:35 PM ----------
Vreau sa achizitionez o pereche de casti Sony Pulse Wireless (sunt varianta mai noua). Stie cineva daca ce se gaseste pe piata la noi (SO-9258735) este acelasi lucru cu cele din State (ma intereseaza in special ca adaptorul USB sa aiba mufa jack) . As prefera sa imi raspunda cineva care are asa ceva cumparat din tara sau e retailer sau are un prieten ce are asa ceva... bottom line, sa fi vazut jack-ul pe adaptorul USB. Mersi!