Quote Originally Posted by Cristy View Post
Ai dreptate. Scuza-ma
Asta.: Notebook / Laptop DELL 17.3'' Inspiron 17R 7720 FHD Special Edition Ivy Bridge i7 3630QM 2.4GHz 6GB 1TB GeForce GT 650M 2GB Blu-ray Linux Silver NBD - PC Garage (ca design mi se pare mai ok ca asus-ul sa fiu sincer si in plus mai are si blu-ray reader si este putin mai ieftin. Diferenta este ca are doar 6gb de ram in loc de 8 )
L.E.: Notebook / Laptop DELL 17.3'' Inspiron 17R 7720 FHD Special Edition Ivy Bridge i7 3630QM 2.4GHz 8GB 1TB GeForce GT 650M 2GB Linux Silver NBD - PC Garage
Identic ca cel de mai sus numai ca este chiar putin mai ieftin si are 8gb Ram.
Tastatura este iluminata si poti monta si un SSD pe el. Si este mai ieftin ca un Lenovo sau un Asus +3 ani garantie. Pe cand celelalte au 1 respectiv 2 ani garantie.
Primul iese din discutie, nu din cauza RAM-ului, ci din cauza Blu-Ray de care nu am nevoie deloc. Prefer ceva cu DVD pentru ca oricum ajung sa il scot sa bag un SSD. Primul e mai scump din cauza Blu-Ray, si nu merita diferenta. Pentru mine cel putin care nu ii vad utilitatea. Al doilea e exact ce caut, si intre el si Asus, merg pe Asus pentru design care arata mai bine. Mai am un Dell aproape identic de 15,6" si ar fi aiurea sa am doua la fel. Ma rog, nu e ceva eliminatoriu, dar totusi, fata de Asus, arata rau de tot.

Quote Originally Posted by adibose View Post
Cum pot vinde astia DELL-uri cu acel design nu-mi inchipui mi se par preistorice. cel putin pentru gusturile mele.
in 1000 euro cred ca tot acest Asus ramane o varianta foarte buna. Il are un coleg, m-am jucat la el si se simte foarte bine, elegant, metalic, rece, solid, calitate buna a fabricatiei, ecranul bun (non-glare), tot pentru gaming si l-a luat si e foarte multumit de el.
plus ca mai poti arunca inca 8 gb pe el, il poti folosi si multimedia, si procesare foto.
Ar fi o alegere sanatoasa
Am un Dell aproape identic ca design, mai slab, dar arata la fel cu cele postate de Cristy. Recunosc ca nici mie nu imi place cum arata, dar isi face treaba foarte bine. Pot sa recomand Dell oricui din cauza laptopului asta. Cum am zis si mai sus, intre Asus si Lenovo ma tot gandesc. Asus e mai mare si e un mare avantaj, iar greutatea e la fel cu Lenovo desi e mai mare decat el. Dar si Lenovo arata intr-un mare fel, si l-am vazut aici intr-un magazin si materialele sunt foarte bune. Tastatura luminata il face deosebit si il pot urca si pe el pana la 16GB RAM. Marele avantaj la Lenovo e tray-ul unde mai pot baga o placa video. Si atunci chiar e racheta. Mai ales daca schimb si HDD-ul cu un SSD. Desigur, astea le-as face in timp. Dar cu cati bani as baga ulterior in Lenovo, ajung la pretul unui Macbook Retina, si ala e produs premium, si nu se compara.