Primul iese din discutie, nu din cauza RAM-ului, ci din cauza Blu-Ray de care nu am nevoie deloc. Prefer ceva cu DVD pentru ca oricum ajung sa il scot sa bag un SSD. Primul e mai scump din cauza Blu-Ray, si nu merita diferenta. Pentru mine cel putin care nu ii vad utilitatea. Al doilea e exact ce caut, si intre el si Asus, merg pe Asus pentru design care arata mai bine. Mai am un Dell aproape identic de 15,6" si ar fi aiurea sa am doua la fel. Ma rog, nu e ceva eliminatoriu, dar totusi, fata de Asus, arata rau de tot.
Am un Dell aproape identic ca design, mai slab, dar arata la fel cu cele postate de Cristy. Recunosc ca nici mie nu imi place cum arata, dar isi face treaba foarte bine. Pot sa recomand Dell oricui din cauza laptopului asta. Cum am zis si mai sus, intre Asus si Lenovo ma tot gandesc. Asus e mai mare si e un mare avantaj, iar greutatea e la fel cu Lenovo desi e mai mare decat el. Dar si Lenovo arata intr-un mare fel, si l-am vazut aici intr-un magazin si materialele sunt foarte bune. Tastatura luminata il face deosebit si il pot urca si pe el pana la 16GB RAM. Marele avantaj la Lenovo e tray-ul unde mai pot baga o placa video. Si atunci chiar e racheta. Mai ales daca schimb si HDD-ul cu un SSD. Desigur, astea le-as face in timp. Dar cu cati bani as baga ulterior in Lenovo, ajung la pretul unui Macbook Retina, si ala e produs premium, si nu se compara.

)
mi se par preistorice. cel putin pentru gusturile mele.
Reply With Quote