Single post: Jailbreak my IOS device
-
Admin

Originally Posted by
mark
Daca jb dureaza mai mult de 15 minute e grav. Trebuie restartat telu si reaplicata procedura de jb. Cum sa dureze 2-3 ore procesul de jb? C'mon, get real people...
Daca arunci o privire pe la modmy, o sa vezi ca sunt sute de oameni la care a durat cateva ore JB-ul. Da, evasi0n are issues in anumite conditii. De-asta am si recomandat tuturor sa aiba rabdare, sa nu se grabeasca cu jailbreak-ul.

Originally Posted by
mark
Monky, nu cred ca nu sti cum se lucreaza cu jailbreak-ul... Pai Apple ce crezi ca face dupa ce iese jailbreak-ul? Il scot si ei de pe site si decompileaza aplicatia, in max 1 zi afla toate bug-urile folosite pt implementarea jb. E si motivul pt care baietii ce au facut jb il dau in vileag, nu au ce sa ascunda.
Desi ma indoiesc ca decompileaza ei si se prind exact ce si cum in maxim o zi... chiar daca ar afla si intr-o ora, tot mi se pare aiurea sa le dai "pe tava" explicatii despre ce face jailbreak-ul si unde, eventual si explicat ca la "prosti", pas cu pas. Sa nu uitam ca iOS 6 a fost de fapt spart inca de la lansare (dar nu in userland), si cu toate astea, Apple nu a modificat/reparat nimic... Asta probabil si pentru ca nu a stat nimeni sa-si faca atata "reclama" si sa explice ce si cum.
Oricum ceva e cusut cu atza alba... chiar a fost ciudat sa vedem site-ul evasi0n cu progress bar & stuff cu aproape o saptamana inainte. De parca nu ar fi avut niciun moment teama ca le va inchide Apple site-ul. Desi suna a "teoria conspiratie", am un feeling ca e un "inside job". Foarte posibil sa aiba legatura cu caderea Apple... Si cum nu au niciun produs nou acum de lansat, ce alt motiv mai bun sa vanda mai multe idevice-uri, decat sa spuna "Buy an Apple now. You can jailbreak it!". Sa nu mai vorbim de faptul ca o sa explodeze install base-ul la iOS 6.1 (ca sa mai dea un pic peste nas la Android).
---------- Post added 06-02-2013 at 12:39 AM ----------

Originally Posted by
razvanrazy
Eu si pe iPad 2 si pe 4s am aceeasi problema (inafara de weather care nu folosesc). Cum dau sa sterg orice aplicatie, ma baga in Safe Mode si tre sa dau un respring ca sa ies de acolo si de multe ori nici nu mi se sterge aplicatia decat daca o sterg sin safe mode. A mai patit cineva asa ceva ?
Sa inteleg ca deja ai facut Jailbreak? Big mistake... 
Ti-ai pus script-ul pt. clean de junk dupa fiecare respring? Se plang cativa useri ca dupa 4-5 restarturi se strang si 2-3GB de trash files...