Single post: Microsoft Surface Pro
-
\
Eu zic sa scoti verdictul tau din prima postare pe thread-ul asta. Nu mi se pare cinstit sa faci asta. O poti spune intr-un comment, dar nu la inceput.
Mie personal mi-a suras ideea acum cateva luni cand aveam nevoie de o tableta sau ultrabook pentru scoala. M-am gandit mult la Surface Pro, dar l-am scos din calcul din cauza greutatii si din cauza unor leak-uri care aratau ca abia rula Office si cand scriai avea lag. Lag in Microsoft Word. Eu nu mai vazusem asa ceva niciodata. Am zis pas atunci si m-am indreptat catre un Macbook Air si nu imi regret decizia. In state cel putin, pretul lui Pro e cat un Macbook Air. Dar Mac-ul e in alta clasa. Nici nu se compara. Desi are aceasi placa video cu tableta Microsoft, am rulat Battlefield 3 Demo pe el. Pe low ce-i drept, dar doar de proba. Nu ma joc prostii de genul. Dar Diablo 3 imi merge pe medium fara probleme. Nu cred ca nu o sa apara jocuri bune si pe Surface Pro, hardware-ul e foarte bun. Daca sunt bine optimizate va putea rula multe, nu doar Angry Birds.
Chestia cu HDD-ul iar e cel putin ciudata. Sunt curios ce zice Microsoft de treaba asta. As fi curios sa vad ce zic cand le zbiara un client ca are de fapt doar 80GB si nu 120.
Bateria iar mi se pare penibila pentru o tableta sau chiar laptop la banii astia. Compar iar cu Macbook, Air care daca il folosesc mai domol doar pentru Word si chestii mai simplute, ma tine 6 ore. Exact cat scrie in carte. Si ma duce lejer o zi intreaga la scoala de scris la cursuri. Cu Surface Pro nu cred ca reuseam. Plus ca Air-ul are tastatura normala, care la Surface Pro costa extra. Deaia le si compar, la pret sunt la fel.
Nu ma atrage deloc tableta de la Microsoft dar mi-ar placea sa o am pe mana o saptamana sa imi fac singur o parere. Pentru mine e doar o dovada ca Microsoft nu poate face doua lucruri deodata. Nu stiu sa faca si hardware dar si software si sa le faca sa mearga bine impreuna. Pacat.