Monky, Apple n-are voie sa inchida site-uri ca asa vor ei. Nu cunosti legislatia din America? Jailbreak-ul este legal, pirateria nu, sunt 2 lucruri diferite. Daca mai ai nelamuriri vizavi de Apple si jb feel free to ask, i will try to iluminate you

In rest azi maine apare fix pt aplicatia Weather in Cydia, deci no problem.

Nu mai crede tot ce scriu niste useri pe un forum pt ca multi sunt copii si scriu tampenii aka exagerari. Am mai auzit chestii de genu asta din partea altora si defapt user-ul era de vina. Gen: pana ieri am folosit telu ok apoi dintr-odata azi dimineata nu mai am contactele pe telefon. Ce are ca nu i-am facut nimic? Iti dai seama ca nu au cum sa dispara asa de la sine niste contacte din iPhone. Defapt a pus pe OFF contacts din iCloud..

Iar chestia aia cu postarea din partea Apple ca interventiile neautorizate asupra software-ului pot produce probleme device-urilor e ceva normal. Doar si Apple stia ca urmeaza sa apara jailbreak-ul pt iOS 6.1 (evasi0n.com e public) si a incercat sa previna pe cat posibil fenomenul asta. Totusi, 95% din cei peste 4 milioane de useri care au facut jailbreak iDevice-urilor lor l-au facut pt piraterie, asta e sigur. Dar na, ai ce-i face?

Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini