Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Jailbreak my IOS device
-
Admin
mark: merci, dar chiar nu am nevoie sa ma "luminezi". Jailbreak-ul ramane ilegal in Canada de exp. Problema in US nu e cu Jailbreak-ul in sine, ci cu faptul ca multi se folosesc de Jailbreak pentru a face unlock. Si da, unlock-ul este ilegal. Cauta in DMCA si vei vedea ca nu poti primi mai mult de 500.000$ amenda si maxim 5 ani inchisoare (prima oara), si maxim 1.000.000$ amenda si maxim 10 ani inchisoare (daca repeti). Insa este valabila doar pentru telefoanele achizitionate dupa Ianuarie 2013 (in caz ca nu stiai). Deasemenea, cand a fost reinnoit DMCA-ul in 2012 (se intampla odata la fiecare 3 ani), iPad-ul a fost exclus din lista de exceptii (prin urmare in momentul de fata e ilegal sa faci jailbreak la un iPad).
Pe mine insa nu ma doare de US, Canada & Co... in Romania legislatia in domeniu legata de jailbreak sau modding este inexistenta. Sau permisiva. Eu am spus ce-am spus mai sus ca poate sunt oameni care mai calatoresc pe-afara, si sa nu se mire daca apar probleme.
Cat despre "Apple n-are voie sa inchida site-uri ca asa vor ei", nici nu era nevoie sa faca asta. La banii si oamenii lor, daca vroiau, le rupeau serverul/serverele in doua, si nu se lansa nimic (cel putin nu pe site-ul oficial). Eu insa nu cred ca au vrut asta (continui teoria conspiratiei). Si se va vedea asta in vanzari...
Legat de "95% din cei peste 4 milioane de useri care au facut jailbreak iDevice-urilor lor l-au facut pt piraterie, asta e sigur", eu nu am statistici atat de sigure ca tine. Eu unul daca-mi fac jailbreak o fac pentru aplicatiile din Cydia pe care le-am cumparat, nu pentru piraterie. Multi o fac pentru unlock. Altii o fac pentru customizare la iOS... eu nu m-as hazarda atat de mult sa spun ca 95% din cei cu jailbreak pirateaza, dar in fine... tu probabil stii mai bine.