Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
Senior Member

Originally Posted by
DanTe23
N-ai sa vezi, vrei sa spui ca într-un viitor apropiat cei care şi-au cumparat jocuri digitale nu o sa mai poata descarca jocul? Sa vezi atunci procese. Sau nu am inteles eu ce vrei sa zici?
Exact aia am vrut sa zic. Bine, asta nu se va intampla imediat dupa lansarea noii generatii, dar peste vreo 3-4 ani e foarte posibil sa vedem magaria. Cat despre procese nu stiu ce sa zic, dar sunt convins ca au ei clauze care ii apara. Cand ati cumparat un joc digital cati dintre voi ati citit tot contractul ala digital?
Oricum majoritatea nu vor mai incerca sa descarce jocurile alea, vor juca altele mai noi. Dar mie imi place sa stiu ca pot juca oricand un joc pe care il am cumparat, nu ma joc mult, dar ma apuca nostalgia cateodata si chiar si azi bag un Carmageddon sau un Quake 1, jocuri din 96-97...
Deci pentru mine e esential ca noile console sa aibe unitate optica (sau ceva similar), daca vor fi bazate strict pe jocuri in format digital eu clar nu le cumpar, pentru mine e mai important jocul ca si consola, iar daca nu pot avea jocul in format fizic... e ca si cum nu l-as avea.