Gata, le-am dat in ceafa cu ranga, adica am terminat jocul mai pe inteles. Trebuie sa retrag unele lucruri ce spuneam ca ma deranjeaza la joc. Incet te obisnuiesti cu sitemu de crafting si experimentezi tot felu de arme cum te lasa mintea. E adevarat ca pe normal ai resurse cam multe dar spre sfarsit jocul devine mai greu si sunt bine venite.

Jocul e foarte lung, eu am stat mult si pe la crafting de arme,cipuit, experimentat cu diferite chestii atasabile pe arme etc,nu stiu daca si timpul acela se ia in considerare,nu m-am grabit de loc, am stat am admirat, i took my time si am ajuns la un total gameplay 24h:47m. Am bagat si 6 din 10 misiuni optionale, cele de la inceput mi-au scapat cumva dar mai apoi le-am facut si aici dau un sfat,e bine sa le faceti ca gasiti resurse si cateva dintre misiuni is chiar faine, iti sar in cap necro mortii zombie ca paduchii.

Citeam pe undeva ca jocul nu e asa de finisat ca si partile anterioare, ehh bull****. Este extraordinar de fain facut si chiar pot spune ca pana la urma mi-a placut cel mai mult din serie,grafica buna, gameplay superb, au introdus chestii noi si aici nu ma refer la sistemu de crafting si upgrade.Mai la capatul jocului intelegi mai bine si ce-i cu mark-erele alea.

Dead Space 3 e briliant asa ca ce-i cu note mici la review-uri pot sa ma ia de p... Daca ar fi fost primul joc aparut din serie lua nota 9.9
Pana la urma am avut si starea aia de tensiune dupa care tanjeam la inceputu jocului. Totusi mi-a lipsit mult gafaitul disperat a lui Isaac din DS1-2 cand era pe low health dar cam atata.

De abia astept DS4 pe PS4 . Kobayashi te rog mult nu rata jocu si nu astepta sa se mai ieftineasca fiindca nu o sa-ti para rau. Daca nu-ti place te las sa spargi carcasa si sa o faci tandari de capu meu.

P.S. Temetiva