Aliosa tata, esti o dovada de nesimtire crasa! Vii si ne spui ca dai 500 RON pe luna pe jocuri, dar 5-10 EUR ca donatie pe un an, sau sa pui ceva la licitatii, nu poti. Ii faci pe moderatori femei de serviciu dupa care vii si le explici lor ce sa faca si ce nu de parca ai fi o somitate in domeniu. Pe noi ceilalti ne faci "pureci". Cine esti tu bai Aliosa si ce-ai facut tu pentru comunitatea asta ca sa vii sa ma faci pe mine "purece"? Vorbesti de prostie dar nu-ti vezi barna din ochi. Du-te omule pe computergames sau muta-te pe IRC daca nu-ti place.

Auzi la el, vrea "First Line Support". Moka! Poate vrei sa si fii platit ca avem onoarea sa postezi pe forum. Daca eram eu moderator, ti-as fi dat ban in secunda doi si nu ti-as mai da acces decat daca pe bani. Si chiar si atunci nu ti-as da acces decat la un singur forum, ca sa nu te fortezi sa postezi alaturi de toti purecii si femeile de serviciu.

tudyniuz nu mai posta ca "purecele", ca si tu am observat ca de multe ori cand faci asta, nu bagi decat contre. Indiferent daca are cineva dreptate tu trebuie sa postezi contra (am observat ca sunt maxim 3-4 useri care fac ca si tine). La fel cu contra la faptul ca se sterg posturi. Normal ca se sterg, pentru ca unii nu au limite si iese balacareala maxima daca se lasa orice porcarie. Asa cum era pe celalalt forum, unde de la un amarat de warning iesea un thread de sute de pagini cu injuraturi, cu luat familia la tranta si asa mai departe. Din cate il stiu pe Monky (si pe cativa dintre moderatori), au plecat de-acolo tocmai pentru a scapa de mizerii d-astea. A cere sa nu se stearga mizeria, este ca si cand ai accepta ca-ti place sa traiesti in ea. Parerea mea.

Imi cer scuze moderatorilor si adminilor in caz ca am fost prea incisiv, dar eu unul m-am saturat de smecherasi din astia care vin si dau lectii dar ei nu misca un deget (Aliosa de exemplu). Dar asta este, traiesc intr-o tara unde daca luam un grup de 50 de oameni, 20 sunt "sefi" si comenteaza, 20 sunt "ingineri" si se contreaza, 9 sunt "oameni pasivi" si stau degeaba si analizeaza, si mai e unul singur acolo care sta si munceste, incercand sa-i multumeasca pe toti.

Ce vreau sa spun cu exemplul de mai sus e ca nu am vazut sa fie cineva oprit pe acest forum pentru ca a facut un ghid sau un thread care sa-i ajute pe ceilalti useri. Cei care va plangeti atat, puneti mana si faceti ceva constructiv daca vreti ca si comunitatea din care faceti parte sa se ridice prin content de calitate. Sau bagati mana in buzunar si ajutati cum puteti. Cu bani, se pot angaja programatori, editori, lua servere mai puternice, adauga functii, angaja moderatori, oferit "First Line Support", s.a.m.d. Daca nu faceti nimic constructiv, nu ajutati cu nimic dar aveti tot timpul ceva de reprosat, parerea mea este ca sunteti doar niste smecherasi insuportabili (asa cum sunt multi dintre politicienii nostrii), de care eu unul sunt satul la maxim.

Acestea fiind spuse, felicitari echipei CG si ma bucur ca inca sunteti in picioare! Se vede ca ati creat o comunitate serioasa, care merita sa mearga mai departe! Voi ajuta si eu asa cum pot. Succesuri!