Single post: ConsoleGames.ro are nevoie de tine!
-
\

Originally Posted by
Snake
tudyniuz nu mai posta ca "purecele", ca si tu am observat ca de multe ori cand faci asta, nu bagi decat contre. Indiferent daca are cineva dreptate tu trebuie sa postezi contra (am observat ca sunt maxim 3-4 useri care fac ca si tine). La fel cu contra la faptul ca se sterg posturi. Normal ca se sterg, pentru ca unii nu au limite si iese balacareala maxima daca se lasa orice porcarie. Asa cum era pe celalalt forum, unde de la un amarat de warning iesea un thread de sute de pagini cu injuraturi, cu luat familia la tranta si asa mai departe. Din cate il stiu pe Monky (si pe cativa dintre moderatori), au plecat de-acolo tocmai pentru a scapa de mizerii d-astea. A cere sa nu se stearga mizeria, este ca si cand ai accepta ca-ti place sa traiesti in ea. Parerea mea.
Eu nu ma mai cert cu tine. Mi-am luat deja un warning aiurea din cauza ta. Nu mai am chef de altul. Ideea era alta si nu ai priceput-o. Imi pare rau. Trebuia sa fiu mai clar. Dar nu stiu cum. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Acum observ ca ce am zis eu l-a incurajat pe Aliosa sa mearga si mai departe pana la pragul de a ajunge un nesimtit. Si crede-ma, cu respectivul nu m-am inteles niciodata, deci nu am facut-o ca sa fiu eu Gica Contra. Doar ca imi place sa mai aud si pareri diferite. Ca doar suntem toti diferiti.