Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames.ro are nevoie de tine!
-
Member

Originally Posted by
RaverX
E o opinie si o inteleg, dar nu o impartasesc. Uite, eu sunt dispus sa scot la licitatie una-alta, sa cumpar de pe aria Licitatii si chiar sa donez daca fac o tranzactie frumoasa aici sau am un suprlus de bani (asta se intampla rar din pacate, tot timpul apar tentatii).
Dar daca ma fortezi sa platesc ca sa raman pe forum... poate o s-o fac initial, dar dupa ce raman pe forum cu doar inca 200 de useri sigur n-o sa mai platesc in anul 2. Si am o vaga impresie ca nu-s singurul, mai ales dupa ce o sa vedeti ce "fun" e un forum cu putini useri.
RaverX,eu gandesc asa(poate si tu)domne internetul este free,de ce sa platesc ceva cand dincolo e moca,corect?dar pt mine CG inseamna mai mult decat un bazar,aici m-am obisnuit,aici am cunoscut si cativa oameni, aici stiu ca user ul X este serios,sau ca Y aduce jocuri noi ,ca userul gatsu are accesorii la preturi bune,aici l-am cunoscut pe Robert D,care face o treaba minunata pt noi,si cred ca cel mai important lucru care m-a convins sa ajut aceasta comunitate, este increderea ,ca mai sunt si exceptii,asta e alta poveste,daca esti baiat destept,e greu sa fi pacalit.Eu unul propun ca la fiecare inceput de an sa platim 5 euro pt aceasta comunitate,si chiar daca ramanem 1000,tot se vor strange bani,iar daca depasim acea suma ,sa facem tombole cu premii etc.Pt userii noi,sa li se ofere posibilitatea ca 2-3 zile sa rasfoiasca forumul,fara a putea cumpara sau vinde ceva,daca vor sa ramana ,sa plateasca 5 euro,dar in acelasi timp sa si incercam sa atragem sponsori etc.Cred ca dupa aparitia consolelor next-gen,vom avea mult mai multi useri noi pe CG.Toate bune.