Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
Gata nu mai pot ! luni ma duc sa-mi fac butonul si imi fac jb cu prima ocazie ! Problema e ca neavand jb de multa vreme si inainte aveam un amarat de 3G, ati putea sa postati, daca aveti timp si chef, fiecare o lista cu tweakurile cele mai folositoare in opinia voastra si in care merita invetiti niste banuti ? Cred ca ar ajuta multa lume si promit ca incet, incet o sa incerc sa dezvolt mai mult aria dedicata iDevice-urilor, is my new hobby, desigur pana cand se anunta noua generatie de console deja pun bani deoparte . O sa fac un thread cand ajung acasa

@Funky vezi ca trebuie sa-ti autorizezi pc pentru contul tau si eu am avut aceasi problema Da un search pe google cum sa faci asta . Bafta !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tweak-uri indispensabile dpdv al meu :

1.Zephyr (tweak pentru care am facut JB ,elimina utilizarea butonului Home)
2.TapDeWiggle (la fel ca Zephyr,cand stergeti aplicatii apasati pe un loc liber si modul Edit se inchide)
3.SBSettings (nu are nevoie de prezentare)
4.PasswordPilot (scrie parola direct cand vreti sa descarcati aplicatii din App Store)
5.ProTube 2 + Bridge (salveaza melodii de pe YouTube si copiaza in libraria Music)
6.FakeClockUp (tweak gasit cu ajutorul lui MonkY,accelereaza iOS-ul)
7.iFile
8.MobileTerminal (schimbati parola default)
9.NoNewsIsGoodNews (ascunde aplicatia Newstand care mi se pare inutila,pacat ca inca nu este pentru PassBook )

Tweak-uri personalizari :

1.Zeppelin (carrier logo personalizat)
2.UnFold (animatie de unlock)

NU RECOMAND Winterboard!!!