Single post: Discutii despre casti - ce cumparam, de unde, cat de bune sunt?
-
Admin
djleo, sincer eu cred ca e foarte grav daca salariul tau este 650 RON pe luna. Din cate stiu minimul pe economie era 800 RON or so.
In alta ordine de idei, 400$ nu sunt casti din categoria foarte scumpa, stai linistit. Castile profi sar de 2.000$ si ajung usor la 8-10.000. Eu cred ca depinde de bugetul fiecaruia. Cum tu iei 650 RON pe luna, asa sunt alti care iau 6500 EUR pe luna.
Mai mult, depinde de urechile fiecaruia. Presupun ca stii, dar de la o anumita varsta (in functie de fizionomia fiecaruia), anumite frecvente sunt bye-bye! Prin urmare, degeaba iti iei casti care se duc la 5Hz sau 40,000 Hz cand tu nu mai prinzi decat 20-20,000 Hz.
Pe de alta parte, poate sunt oameni care fac ca mine, si spun ca "sunt prea sarac sa-mi iau un lucru prost". Eu prefer sa dau dublu pe niste boxe bune (nu ma refer aici neaparat la casti), care sa ma tina linistit 10-20 de ani, decat sa dau mai putin si sa le arunc dupa 2-3 ani. Sau sa nu-mi satisfaca poftele, si sa vreau sa le vand la anul (la jumatate de pret), ca sa iau tot unele ieftine, si tot asa. Si ajung la aceeasi bani, dar cu mult mai mult chin.