Single post: Clubul Xbox One
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
Sa-l faca usor de schimbat, si cine vrea sa-si puna SSD, sa poata sa o faca linistit (asa cum poti acum la un PS3 - dar cu folos aproape zero).
Da, sa-l faca, numai e o mica problema, la xbox 360 nu merge deloc asa (daca nu-i modat). Poti pune doar anumite serii de harduri, nu m-ar mira sa faca la fel si la urmatorul xbox, ca doar e mai bine sa ceara pret premium daca vrei sa schimbi hardul, nu?

Originally Posted by
MonkY
Sper sa nu incepi si tu ca tphase. Presupun ca intelegi ca vorbim de o consola aici, si nu de un calculator.
Nu, eu ma refeream la cu totul altceva. Spuneam ca s-ar putea ca alegerea unui hard mare si lent (in detrimentul unui ssd mic si rapid) s-ar putea sa fie influentata de hoarda de habarnisti care se uit doar la "cantitate". Americanu' (sau romanul prost) se uita pe ambalaj si vede HDD de 1 TB si zice "wow, ce tare, iau consola". Daca ar vedea HDD 60 GB sau 120 GB ar crede ca e mult mai slab, ca doar e mult mai mic... iar aici veneam si cu exemplul (clasic cred eu) de la memoria placilor video, vede bizonul 2 gb ram pe un nvidia gt620 si ce zice? Pai e mult mai tare ca un gtx560ti, ca doar ala are numai 1 gb (si e si seria 5, nu 6). Sper ca s-a inteles acum...