Quote Originally Posted by MonkY View Post
Sa-l faca usor de schimbat, si cine vrea sa-si puna SSD, sa poata sa o faca linistit (asa cum poti acum la un PS3 - dar cu folos aproape zero).
Da, sa-l faca, numai e o mica problema, la xbox 360 nu merge deloc asa (daca nu-i modat). Poti pune doar anumite serii de harduri, nu m-ar mira sa faca la fel si la urmatorul xbox, ca doar e mai bine sa ceara pret premium daca vrei sa schimbi hardul, nu?

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Sper sa nu incepi si tu ca tphase. Presupun ca intelegi ca vorbim de o consola aici, si nu de un calculator.
Nu, eu ma refeream la cu totul altceva. Spuneam ca s-ar putea ca alegerea unui hard mare si lent (in detrimentul unui ssd mic si rapid) s-ar putea sa fie influentata de hoarda de habarnisti care se uit doar la "cantitate". Americanu' (sau romanul prost) se uita pe ambalaj si vede HDD de 1 TB si zice "wow, ce tare, iau consola". Daca ar vedea HDD 60 GB sau 120 GB ar crede ca e mult mai slab, ca doar e mult mai mic... iar aici veneam si cu exemplul (clasic cred eu) de la memoria placilor video, vede bizonul 2 gb ram pe un nvidia gt620 si ce zice? Pai e mult mai tare ca un gtx560ti, ca doar ala are numai 1 gb (si e si seria 5, nu 6). Sper ca s-a inteles acum...