Single post: Campionat Fifa 09 PSP
-
Member
nu eu sunt cu manchester.eu sunt cu liverpool.s-au mai inscris doi baieti dupa forumul computergames.am facut o greseala pentru ca imi statea gandul la liverpool-chelsea,atata tot.asteptam noi doritori!
ai dreptate bitza2408.in curand am sa fac si un regulament
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
Dupa cum am promis am facut un regulament.Rog toti membrii campionatului sa citeasca acest regulament.Daca x incalca regulile de 3 ori atunci va fi suspendat pentru restul campionatului si locul ii va fi luat de liderul ligii a 2-a.
1.Se vor face mai multe ligi:
liga I(primii 5 vor participa in aceasta liga)
liga II(ultimii 5 vor participa in aceasta liga)
Daca vor fi mai multi de 10 inscrisi atunci ultimii inscrisi vor participa in liga a II-a si daca vor fi 15 se va forma o noua serie.Daca vor fi 20 se va crea automat liga a II-a.
2.Se va stabili o data pana la care meciurile vor trebui disputate.Daca nu se va disputa vreun meci nu se va acorda niciun punct celor 2 jucatori.
3.Se va juca TUR-RETUR.
4.Din urmatorul sezon ultimul clasat dintr-o liga se va duce in urmatoare si primul clasat dintr-o liga se va duce in locul urmatorului.
5.Daca un jucator va primi cartonas rosu urmatoarea etapa nu va putea juca.Daca totusi membrul campionatului il va pune in teren echipa va pierde cu scorul de 3-0.
4.Se va juca si o cupa.Eu voi trage la sorti si sistemul este acelasi ca in Cupa Romaniei.
5.Echipele sunt permanente.
6.Daca cineva se retrage locul ii va fi luat de liderul seriei inferioare.
7.Daca va exista vreo dovada care incrimenieaza unul sau mai multi jucatori de blat acestia vor fi retrogradati.
8.Daca x il jigneste pe y pe messenger il rog pe y se imi arate convorbirea si daca vor exista cu adevarat injurii in acea conversatie x sau ambii jucatori vor pierde urmatoarea partida cu 3-0.
9.Cand cineva se va inscrie in campionat rog jucatorul sa isi specifice si adresa de messenger pentru a-l contacta si acolo.
Cam astea sunt regulile.Daca mai are cineva vreo ideee sunt dispus sa i-o iau in considerare.