Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
Admin

Originally Posted by
DanTe23
ai gresit threadul, pune intrebarea aici

altfel parca vad ca ajungem la polemica
Omul a intrebat daca nu cumva merita sa astepte PS4... deci e corect sa intrebe pe acest thread.

Originally Posted by
tudomih
Salutare tuturor. Acesta este primul meu post pe acest forum care, dupa cate am citit si am vazut, pare a fi o comunitate chiar inchegata. De ieri sunt si eu proaspatul posesor al unui PS3, asa ca sunt mai mult decat novice in domeniu. Insa sper sa invat repede si eficient

. Vroiam sa va cer parerea in legatura cu un gand de-al meu si anume: si voi credeti ca nu mi-am luat "teapa" achizitionand PS3-ul, desi stiam de conferinta celor de la Sony de pe 20 februarie in care este posibil sa anunte PS4 ? Parerea mea este ca am facut o achizitie inspirata.
Salut tudomih si bine ai venit in comunitatea CG. Nu, nu ai de ce sa crezi ca ti-ai luat "teapa" cu PS3-ul. PS4 in cel mai fericit caz se va anunta pe 20 Februarie, dar cel mai probabil va fi disponibil de sarbatori. Si chiar si atunci, in cantitate mica (sau doar in anumite regiuni), eventual la pret mare (la baietii destepti). Iar jocurile de "start" de obicei nu te conving sa cumperi consola. Poate cine stie, nici peste un an de la lansare sa nu merite. Pentru PS3 in schimb, inca se face development serios la jocuri... asa ca poti sa te folosesti linistit de ea. Hell yeah, unii inca au PS2 si chiar il folosesc!