Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
ai gresit threadul, pune intrebarea aici altfel parca vad ca ajungem la polemica
Omul a intrebat daca nu cumva merita sa astepte PS4... deci e corect sa intrebe pe acest thread.
Quote Originally Posted by tudomih View Post
Salutare tuturor. Acesta este primul meu post pe acest forum care, dupa cate am citit si am vazut, pare a fi o comunitate chiar inchegata. De ieri sunt si eu proaspatul posesor al unui PS3, asa ca sunt mai mult decat novice in domeniu. Insa sper sa invat repede si eficient . Vroiam sa va cer parerea in legatura cu un gand de-al meu si anume: si voi credeti ca nu mi-am luat "teapa" achizitionand PS3-ul, desi stiam de conferinta celor de la Sony de pe 20 februarie in care este posibil sa anunte PS4 ? Parerea mea este ca am facut o achizitie inspirata.
Salut tudomih si bine ai venit in comunitatea CG. Nu, nu ai de ce sa crezi ca ti-ai luat "teapa" cu PS3-ul. PS4 in cel mai fericit caz se va anunta pe 20 Februarie, dar cel mai probabil va fi disponibil de sarbatori. Si chiar si atunci, in cantitate mica (sau doar in anumite regiuni), eventual la pret mare (la baietii destepti). Iar jocurile de "start" de obicei nu te conving sa cumperi consola. Poate cine stie, nici peste un an de la lansare sa nu merite. Pentru PS3 in schimb, inca se face development serios la jocuri... asa ca poti sa te folosesti linistit de ea. Hell yeah, unii inca au PS2 si chiar il folosesc!