Faptul că l-ai jucat 200 de ore arată că nu a fost chiar de lepădat, chiar se poate spune că ţi-a plăcut. Nu e un joc perfect (întâmplător, îţi împărtăşesc părerea), dar e jucabil şi chiar distractiv.

Ceea ce spuneam eu este că, dacă e să nu regreţi că ai cumpărat un joc, atunci motivul trebuie să fie că jocul ţi-a oferit satisfacţie, nu acela că eşti fan al seriei, după cum spuneai tu mai sus. Ca să dau şi eu un exemplu, am avut Diablo III în dublu exemplar (pentru mine şi consoartă) din prima zi, tocmai pentru că eram fani înfocaţi Blizzard şi mai ales Diablo. Dar lucrul ăsta nu m-a împiedicat, trei săptămâni mai târziu, să regret banii daţi pe joc. De fapt, banii au fost pe plan secund, cel mai mult am regretat că investisem timp şi speranţe (sună mult mai dramatic decât e) în jocul ăsta.

După părerea mea, este chiar indicat, dacă e cazul, să regreţi banii daţi pe un joc, pentru că nu posturile de pe forumuri ating o companie unde o doare mai tare, ci reţinerea de a-i mai cumpăra jocurile.