Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sony reduce pretul pentru Playstation Vita
-
Banned

Originally Posted by
DanTe23
Ai garanţie doar 12 luni
Asa e. 12 luni, in primul rand, e garantia data de SONY. Am luat un PS VITA de la ALTEX acum o saptamana si am garantie 1 an la ALTEX. Nu stiu de ce cei de la SONY nu mai ofera garantie internationala sau europeana de 2 ani.
---------- Post added 19-02-2013 at 02:19 PM ----------

Originally Posted by
kostyn26
Nu stiu daca are legatura cu stirea dar eu am primit mail de la Altex ieri "Sarbatorim 1 an de PS Vita"...ceva de genul si au la promotie PS Vita Wifi+Little Big Planet+card de 4 GB la 999 RON - reducere 359.8 RON - intre 18 - 24 februarie....si mai sunt si alte variante cu fifa sau nfs sau wifi+3g + ps all stars battle royal + card 4 giga la 1099....
Eu am luat pachetul cu Litle Big Planet si am si vandut intr-o zi jocul cu 110 lei (este 169 lei in magazin) si am luat FIFA 13 cu 100 lei.