sunt deacord cu ce zice Bizzare. nu cred ca daca vrei sa slabesti iti trebuie cine stie ce regim de la nutritionist. important e sa arzi mai multe calorii de cat mananci.
eu personal, nu stiu cat de bine e, dar ma simt bine.de ceva vreme mananc dimineata(ma rog, la scoala) un iaurt de baut cu cereale si o banana. ca apoi dupa scoala adica pe la un 2 sa ma pot duce la sala si sa nu fiu infometat nici cu burta plina. si dupa sala pe la un 3/4 si ceva mananc acasa, in general ori niste friptura de pui/porc la gratar cu legume, sau niste rosii cu branza si inca cate ceva, sau legume cu orez, depinde ce gasesc prin frigider. uneori mananc si cartofi prajiti si alte chestii depinde de chef.si seara nu mai mananc, eventual mananc un iaurt sau ceva, dar nu dupa ora 7 sau cu 4 ore inainte de culcare. nu e ceva strict sau greu de tinut. important e sa nu fac excese. adica pot sa ma duc si in oras la o shaorma, nu stau sa ma uit la fiecare gram,dar daca am mancat o shaorma, dupa nu ma duc acasa si mananc iar...
si in plus am renuntat sa mananc mezeluri,mai putine dulciuri si evit pe cat posibil combinatiile gen cartofi cu carne. (sa se inteleaga ca asta in general, exista si exceptii, nu ma duc undeva si nu mananc ca e asa sau asa, sau sa ma uit la fiecare chestie pe care o mananc cate calorii are)
Am 17 ani, 1.75 m si vreo 67 kg