Single post: PlayStation 4: Anunt, lansare sau doar o amanare?
-
Senior Member

Originally Posted by
h0stile
asta am spus si eu: daca ne aratau consola, spuneau data de lansare, pretul consolei, ii aduceu pe cei de la Santa Monica, Polyphony Digital, Naughty Dog si aratau si jocurile lor (ca sigur lucreaza si ei la ceva pt PS4), atunci la E3 poate cei de la... Konami/Unisoft/whatever aveau mai multe jocuri de prezentat decat Sony.
Eu sincer ii dau un 8 bine meritat pt ca nu am primit pret si alea alea (da am zis de ce nu m-a deranjat absenta lor) si pentru ca Square Enix nu a adus nimic nou (ba chiar mai mult trolau despre un nou FF pentru PS4 deci sa ne asteptam la Versus, XIV sau chiar un remake la VII la E3).
Le-au dat peste nas celor de la Microsoft cu exclusive content-ul de la Destiny, faza cu "We didn't build just a box" si faptul ca au prezentat toate acestea inaintea lor. La conferinta MS foarte multa lume o sa fie ceva de genul: "A..touch screen la maneta..ca si la Sony" sau alte chestii de genul.
Ca sa nu vorbim de chestii penibile pt un event care nici nu ar comparat cu E3. Unde anu trecut Nintendo a aratat chiar la sfarsit "cum arata artificii peste Wii U Land" sau cum se numea desi toti fanii se asteptau la un nou Zelda HD sau un Metroid. Sau Microsoft care au sufocat gamerii cu Kinectimals, Just Dance sau alte chestii. Sony a avut si el acele momente jenante precum "Riiiidge Racers.." sau faza cu "the Giant Crab". Acelea au fost conferinte jenibile cand ai ajuns sa spui ca Ubisoft sau EA a maturat pe jos cu acesti trei uriasi ai gaming-ului.
Tot ce pot spune e: sa asteptam E3-ul de anul acesta. Am o presimtire ca Blizzard s-ar putea sa mai anunte ceva pt PS3 (project Titan sau ceva nou) iar SE cu siguranta vor anunta un Final Fantasy (exclusive sau nu).