Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
Io nu ma pricep la d-astea, ma doare la banana, cel mai important e sa multumeasca developerii 3rd party. Si dupa primele semne inclin sa cred ca asa va fi.
Stiu... am facut acest thread tocmai pentru a nu mai fi "intoxicati" in celelalte parti. Exista "graphic whores" si exista si cei care numara poligoanele, pixelii, Dzeu stie ce. Well, threadul asta este pentru ei. Sa se bata aici cat vor. Si pe mine ma intereseaza strict experienta din gaming, si nu ce are sub capota. Mai ales ca e vorba de AMD... si pt. mine AMD e un gust amar.

---------- Post added 21-02-2013 at 12:23 PM ----------

Uite de exp. pe partea de hardware eu sunt oripilat de faptul ca in 2013, Sony vine cu Bluetooth 2.1! For real! Pana si un smartphone de 2 lei are Bluetooth 4.0, Sony a ramas la 2.1. De ce oare? Beats me... mai ales ca 4.0 are consum mai redus de energie si merge pe distante mai mari.

---------- Post added 21-02-2013 at 12:24 PM ----------

La fel, nu inteleg cum next-gen nu vine deja cu noul standard WiFi 802.11ac... mai ales ca au de gand sa-l tina in viata pe un ciclu de 10 ani. Cine stie, poate totul se reduce la costuri...