Gabrielcrist ai amanare pentru 48 de ore in cazul meciului de cupa (noul deadline va fi sambata ora 22:00). Atentie, daca nu revii cu o noua postare, consider ca esti de acord cu noile conditii de mai jos. In acest moment ti-ai consumat dreptul la o amanare primit la inceputul sezonului. Va trebui sa verifici un deadline ca sa primesti dreptul sa initiezi o alta amanare in acest sezon. Daca nu o faci si vei mai avea nevoie ulterior de o noua amanare, indiferent de motivul pentru care o vei cere nu ti se va acorda.

In cazul amanarilor se introduc aditional urmatoarele reguli in Regulament:
* Pentru a amana un meci este nevoie sa postati pe forum acest lucru, sa mentionati numarul de zile in care consta amanarea si sa rugati adversarul sa posteze pe forum in scris ca este de acord cu amanarea. Daca adversarul nu mai doreste sa intre pe forum si sa confirme amanarea meciului dar va da acordul pentru acest lucru, cel care a initiat amanarea va posta ca X este de acord cu amanarea. Atentie: daca X vine ulterior pe forum si zice ca nu a fost de acord cu amanarea meciului pentru data de ..., iar cel care a initiat amanarea nu are o dovada fizica cum ca X si-ar fi dat acceptul sa amane meciurile, atunci cel care a initiat amanarea meciurilor si a mintit ca ar avea acceptul adversarului pierde cu 0-3 si in plus este penalizat in campionat cu -6 puncte. De aceea, pentru a avea o dovada, va recomand ca in aceste cazuri sa contactati adversarul pe mess sau prin sms.
* amanarile se dau pana la maxim 2 zile daca e vorba de meciurile din cupa si pana la maxim o saptamana daca e vorba de un meci din campionat. Nu puteti pune insa noul deadline, intr-o zi in care unul din cei 2 jucatori implicati are stabilit deja alt deadline. specifiicati in momentul in care postati numarul de zile in care consta amanarea.
* Nu contactati pe mess sau telefonic adminii ca sa cereti o amanare. Atat timp cat ati indeplinit toate conditiile expuse in primul paragraf si aveti dreptul sa amanati meciuri, nici un admin nu se va impotrivi cererii voastre.