Merdiso, din ce spui tu acolo... sunt tampiti aia de la nVidia si AMD ca pun GDDR5 pe placile video de top... pentru ca "nu beneficiaza de un spor sesizabil de performanta". De-aia rup in benchmark-uri.

Cat despre PC-uri, vor ajunge si ele la DDR5, dar incet-incet...

Eu unul nu inteleg un lucru insa: te supara faptul ca PS4 are o super memorie care-i confera un avantaj fata de orice altceva existent in momentul de fata pe piata? Nu asta era si ideea, ca PS4 sa aibe un ciclu de minim 5 ani (Sony spune 10, dar personal ma indoiesc profund)? In 2-3 ani va fi si DDR5 pe PC-uri, si vor fi "la egalitate".

Oricum ideea nu e ca PS4 ar vrea sa concureze cu PC-urile. Eu asteptam de la PS4 (asa cum astept si de la Xbox 3 sau 720) sa fie de cel putin 2-3 ori mai rapid decat generatia anterioara. Si este. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va arata un nou Uncharted, un nou Metal Gear Solid sau God of War pe noua "configuratie".

Sincer eu sunt multumit de ce are PS4 sub capota. Doar ca am ajuns la o varsta in care nu prea mai stau sa ma uit sub capota... ci ma bucur de "ride"...