credem ca vrei o consola exclusiv pentru piraterie. e treaba ta ce faci cu consola in particular insa cind postezi asa ceva aici nu te astepta sa-ti raspunda prea multa lume.

in plus nu inteleg partea cu faptul ca nu faci fata achizitiei jocurilor? exista o piata SH, exista siteuri cu preturi bune in UK, deci nu e nevoie sa joci chiar tot in momentul in care apare. in plus, poti vinde un joc dupa ce te-ai saturat de el, pui o diferenta (de obicei mica) si iei altul. daca iti faci un buget pentru 2-3 jocuri si tot rulezi banii ca sa zic asa, nici nu pierzi mare lucru si joci numai originale. pirateria e cu dus-intors si daca nu esti atent iei fff usor ban asa ca risti in primul rind sa iei o consola SH uzata (ca nu stii in ce stare e) si apoi risti sa fii banat si uite asa se duc banii tai pe apa simbetei (banii investiti initial in PS3, la aia ma refer). daca tot vrei sa faci o astfel de rocada, vinde PS3ul cu toate accesoriile (eventual mai lasa din pret daca nu il ia nimeni) si cumpara un X360 cu garantie (arcade sau pro) insa parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa ramaii cu PS3ul si sa jonglezi cu bugetul in asa fel incit sa iti permiti din cind in cind cite un joc sau doua pe care sa le revinzi ca sa cumperi altele. uite, ma dau pe mine ca exemplu. mi-au trecut fff multe jocuri de PS3 prin mina insa in momentul de fata am LittleBigPlanet, Killzone 2, SingStar si Valkyria Chronicles (si vreau sa mai iau SingStar 2 si 3), deci am jocuri pe care le joc pe o perioada mai lunga de timp si de care nu stiu cind si daca ma voi plictisi. fa si tu o filtrare a titlurilor, vezi ce genuri iti plac si bazeaza-te pe alea, iar restul, in masura in care vrei sa le joci, ti le cumperi SH cind scad preturile (de obicei dupa o luna sau doua de la aparitie).