Quote Originally Posted by MonkY View Post
Stiu... am facut acest thread tocmai pentru a nu mai fi "intoxicati" in celelalte parti. Exista "graphic whores" si exista si cei care numara poligoanele, pixelii, Dzeu stie ce. Well, threadul asta este pentru ei. Sa se bata aici cat vor. Si pe mine ma intereseaza strict experienta din gaming, si nu ce are sub capota. Mai ales ca e vorba de AMD... si pt. mine AMD e un gust amar.
Eh MonkY, nu fi asa rau, procesoarele AMD sunt destul de bune..(Ex i5 2500k se compara cu un FX 8350).Pe timpuri domina Intelu..
Si da, procesorul are o frecventa c-am mica..dar la 8 core,pare sa fie ok 1.6 sau 1.8 ghz... Chiar daca e cam exagerat de nimic.
Totusi nu am auzit de acest "Jaguar". Totusi CPU+GPU AMD, beteer. Fuzionarea lor..
Placa video ce sa fie hm.. speram la un 7970M, -.- ca sa nu mai aud ca consola e "pc-ul saracului",o jignire adusa de catre detinatori de PC(only)o.0 .
Si ca jocurile exclusive sunt sux LOL.. nu stiu ce vorbesc baieti astia dar na..
Iar GDDR.. deja intra in zona Grafica... si da DDR4 nu exista... doar DDR3 momentan, dar se descurca bine 2133/2400/2666 mhz. Latena destul de ok, voltaj ridicat.
Sunt oare cum multumit de PS4. Totusi si daca avea un 7950 era mai ok.. e 13mill -.- . 7850 wh nu.. A da uitasem.. DuallShock 4 arata destul de bine, dar parca tot mai fain era classic-ul .

Totusi ce gust amar ti-a oferit AMD-ul? ^_^

P.S Sa vedem ce aduce si nou-l "Xbox 720".