Cele cumpărate online vor fi compatibile, ca și la PS4. Cred că vor să atragă puțin atenția spre ei și sper că vor fi jocuri la prețuri foarte bune.

Eu văd 3 motive pentru care să cumpărăm unul din jocurile ce vor fi la ofertă și 1 motiv pentru care să n-o facem:

+ Cum am spus, cel mai probabil Games on Demand, adică cele cumpărate online vor fi compatibile, mai mult ca sigur, și cu noua consolă a celor de la Microsoft. (ca și în cazul PS4)
+ Dacă există un joc în acea listă pe care vrei neapărat să-l joci și poți să-l cumperi la un preț bun, nu văd niciun motiv pentru care să n-o faci.
+ Nu cunoaștem prețul noilor console, dar dacă acesta va ajunge la mai mult de 300-350 de lire (ceea ce este foarte posibil), nu știu câți vor cumpăra consola din prima zi. Mai mult, datorită tradiției problemelor cu care se confruntă consolele în primii 2 ani de ciclu, mulți vor continua să-și păstreze actualul Xbox 360.

- Singurul impediment pentru care n-aș cumpăra un GonD este legat de dificultatea cu care downloadezi un joc full (proxy server și alte lucruri - mie mi se pare destul de complicat) spre deosebire de un joc arcade sau un DLC.