Quote Originally Posted by Snake View Post
Spre rusinea mea eu inca n-am vazut nici macar un screenshot de la tine legat de cat ti-au tinut cele 5 bucati de iPhone 5-uri. Prin urmare 'vorbim vorbe'? Asa pot spune si eu ca mi-au trecut prin mana sute de smartphone-uri, dar asta nu ma face expert in domeniu. Macar ceilalti am vazut ca se agita sa mai faca o recomandare, sa puna un screenshot. Cred ca asta ar fi rolul unui forum si nu ajuta deloc chestiile gen 'am avut 15 iPhone-uri'. Parerea mea.
Da stai un pic ca de unde si pana unde am zis eu ca sunt expert? Le cunosc si consider ca stiu multe despre iDevice-uri dar n-am zis ca sunt etalon in domeniu.
Daca ai o necunoscuta sau ai o problema la care nu ai gasit raspuns si tine de iDevice-uri poti sa ma intrebi ca te ajut cu placere. Daca nu vrei, sa fi sanatos, dar atata timp cat eu nu m-am legat de tine nu mi se pare corect sa ma tot faultezi in vorbe. Pana una alta n-am dat sfaturi proaste nici macar o data din cate stiu eu, asa ca iti recomand sa stai in banca ta sa-i ajuti pe altii ca pe mine m-ai ajutat destul...

Sent from my S500 using Tapatalk 2

---------- Post added 24-02-2013 at 05:16 PM ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Snake: nu e nimeni obligat sa posteze ceva anume. E totusi un forum liber, fiecare isi poate exprima parerea. Cat despre sfaturi, eu am incercat de fiecare data sa ajut, dar asta nu inseamna ca toti sunt obligati sa faca asta.

On-topic: eu sunt impresionat de cat de optimizat este consumul pe WiFi la iPhone 5. Am incercat o zi fara WiFi (desi a fost criminal), si trebuie sa recunosc ca diferenta este insesizabila fata de WiFi On. Ceea ce n-am mai vazut decat pe la anumite laptop-uri pana acum, in niciun caz pe smartphone-uri (stiu ca la Note imediat dupa ecran, cel mai mult imi consuma WiFi-ul - care se mai si intrerupea cand intra in standby...)
Asta e singurul lucru care imi place la iOS, e ft stabil si parca perfect optimizat ca functii ale sistemului de operare. Android inca are bug-uri in directia asta, ma refer la power consumption. Mare pacat ca nu au modificat interfata deloc de cand au lansat iOS, lucru care m-a determinat pe mine si altii sa renuntam la iPhone.

Sent from my S500 using Tapatalk 2