Real Racing 3 arata si se misca fenomenal (il joc pe iPad 3). Diferenta grafica si de performanta intre Real Racing 2 HD si acesta mi se pare foarte mare, imediat sesizabila, si mi se pare ca arata si se misca mai bine decat multe jocuri de consola. Mai mult, mi se pare mult mai fluid, chiar frame-rate-ul mi se pare mai stabil (daca nu cumva chiar mai mare) decat in 2.

N-am mai observat insa nici un efect de damage cosmetic pe nicaieri, desi m-am straduit di rasputeri sa zdrobesc masina, asta cu toate ca acum a aparut damage-ul real: acum trebuie sa investesti in reparatii si in schimbarea uleiului si trebuie sa te astepti ca acele costuri sa creasca fie si numai pentru faptul ca ai iesit de pe pista la "o iarba verde", nu mai spun de ciocniri.

Un alt minus care mie personal mi se pare colosal la un astfel de joc este lipsa completa a replay-urilor. Jocul este o bijuterie vizuala si cu siguranta este urmatorul benchmark vis-a-vis de jocuri cu masini. Este pur si simplu splendid: detalii, pista, iluminare, totul este magistral. E pacat ca nu poti revedea o astfel de aventura din alte unghiuri.

Aici un review destul de cuprinzator.