Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3
-
08-03-2013 14:04 #3398 SP
FIFA Fan

Originally Posted by
DonLuLu
am si eu o rugaminte...daca am etapa rog sa fiu si eu sunat sau un mesaj ceva si sun eu k nu prea intru pe psn si pe net am putina treaba.Multumesc

Originally Posted by
Spike

Originally Posted by
DonLuLu
Stiu ca nu avea doar el,dar eu am spus ca el stia ca are deadline eu nu stiam si daca era baiat putea sa dea un mesaj sau un buzz inainte daca vroia sa joace meciu,dar el asta a asteptat, si tu stii mai bine gvingi

.ma oftic ca jucam for fun si asta e si scopu sa jucam nu sa castigam la masa verde k daca putem sa ne anuntam unu pe altu sa o facem ca de aia am lasat telefoane si id`uri....daca unu nu a avut timp sa intre sa vada ca are deadline ...
Repet ce ti-a mai zis Spike:
Console Games Fifa Club toate etapele sunt programate aici cu deadline-ul pe zile. Asta ca sa stii cand ai meci.
Nu inteleg asta cu "nu am stiut ca am deadline". Sunt 3 date pe saptamana: Miercuri, Joi, Duminica. Daca te uiti o data la 2 saptamani pe site vezi ce ti-a ramas de jucat si cand. Apoi iti faci programul in asa fel incat sa poti juca in timp util.