Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3758 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Filmele din ultimele zile:
    Pokemon 5 & 6 dupa al 6-lea m-am plictisit!
    Mulan (2009) Nu stiu ceva la el m-am facut sa nu fiu asa de interesat de el cum mi-as fi dorit! Si parca sfarsitul m-a lasat in WTF? 6/10
    Karate Kid (2010, 1985), Karate Kid Part II Cel din 2010 e fain si la cat de Jackie Chan fan I'm! Pot sa zic ca Noriyuki "Pat" Morita il prefer! Nu stiu ceva la Noriyuki "Pat" Morita, dar filmele sunt toate trei bune. 10/10. Karate Kid Part II cred ca e superior primului.
    Fairy Tail: the Movie Am vrut sa-mi placa dar nu a fost cine stie ce! Oricum intotdeauna Fairy Tail mie mi s-a parut o copie dupa One Piece si una destul de slaba! Macar daca s-ar fi chinuit artisitul. 4/10
    Blood-C: The Last Dark Nu stiu povestea anime-ul dar filmul vizual a fost placut! 7/10
    The Dark Knight Rises revizonare... si tot o prefer pe Michelle Pfeiffer as Selina Kyle / Catwoman! Anne Hathaway, NU...
    9/10
    On the Road culmea mi-a placut de Kristen Stewart cum a jucat in filmul asta! Desi a jucat rolul unei curve ninfomane! Dar parca incepe sa invete sa joace in filme. Filmul in sine e foarte tare 8/10!
    Treasure Planet Disney Movie... fain movie.8/10
    The Big Lebowski weird **** movie... la finalul lui am fost WTF??? 1/10
    Aladdin (Disney movie 1992) doar pentru Robin Williams m-am uitat la acest film! 9/10
    Titan A.E Combinatia dintre CGI si animatie classica m-a detasat de film! 4/10
    Atlantis: The Lost Empire Another Disney movie... care mi-a placut! Aventura ca pe vremea cand Indiana Jones aparea in filme faine 9/10
    Armour of God Trilogy Primele doua filme, le consider la fel de bune ca si Primele doua filme Indiana Jones, cat despre al treilea l-as putea compara cu ultimul Indiana Jones! Cred ca a vrut prea multe si la un moment dat m-a pierdut! Prea multe personaje! Dar cei drept e mai bun decat ultimul Indiana Jones! Macar nu are extraterestrii 10/10 la trilogie
    Attached Images Attached Images top-20filme-20proaste-202012-20on-road_img.jpg chinese_zodiac_film-izle-afis-resim-picture-movie-poster.jpg armour-god-ii-1991-480p-dvdrip-x264-hk-version-smartguy-silver-rg.png armour-god-i-1987-480p-dvdrip-x264-smartguy-silver-rg.png pjx5amkzl5bzmkqbf6x7x7oj9hf.jpg titan-ae1.jpg aladdin..jpg el_gran_lebowski_1998_4.jpg treasure-planet-original.jpg kararte-kid-karate-kid-2010-19510496-1280-1024.jpeg dark-knight-rises-6.jpeg 110.jpg fairy-tail-movie-priestess-phoenix.jpeg karate-20kid-20ii.jpg original.jpg 04.jpg 437808-p_6.jpeg hua-mulan-2009.jpg