Pai nu vreau sa fiu Gica Contra, dar jocurile Thief au fost laudate si din cauza ca se foloseau in intregime de 1st Person Camera, ori la vremea aia nu mai exista un joc Stealth facut astfel. Ca stealth-uri mai existau (Metal Gear si altele).
Iti impartasesc teama. Desi nu m-ar deranja ca din lista de inamici sa dispara acei mini dinozauri. Burrick erau denumiti. Daca ar scoate toti inamicii iesiti din comun am ramane doar cu Pazinici Beti... Si nu stiu daca ati observat dar mereu in jocurile stealth exista inamici retardati care ori sunt beti crita, ori dorm, ori dorm ca sunt beti crita, ori se duc sa urineze ca sunt beti crita.
Din ce am observat in jocurile pur stealth cat si in cele care ofera stealthul ca o parte a game play-ului, developarii in momentele in care tu trebuie sa treci din A in B, iti pun in cale inamici care au scris in fisa postului: STAI SI VEGHEAZA! Ori problema e ca majoritatea developarilor in loc sa faca rute ocolitoare sau ceva inventiv, ei il fac pe respectivul sa se conforme ca si cum n-ar fi paznic. Dar este adevarat ca exista si tehnica prin care poti sa-i distragi atentia vigilentului inamic prin a arunca diverse obiecte. In Hitman: Blood Money, aruncai o moneda, un lucru marunt si parea ca si rezolvata problema. Dar in Thief aveai mai mereu gardieni beti si culmea aruncai cu cranii, maturi(s.a.m.d) iar gardienii se duceau verificau si reveneau la post. Ori sper ca AI-ul betiv si aruncarea unor obiecte ce ar starni panica generala sa dispara. Doar daca bei absint ti se pare normal ca un craniu sa sara de pe raft de nebun
Random Encounter - Thief: The Dark Project