Originally Posted by
ramusg
@fizzl3 , eu am trecut in dribling cu Falcao de Ogbonna de n-5 ori, problema e ca ma ajunge din urma, jucam 4-2-3-1 iar Falcao trebuia sa ajunga singur in pozitie de finalizare, de cele mai multe ori, de f multe ori Ogbona sau Santana ( etc) ma ajungea chiar daca erau pe jos si se ridicau, stiu sa driblez, nu-mi place sa alerg dar in UT nu ai alta solutie, iar in UT vreau ceva realitate pt ca jocul se bazeaza pe cunostintele mele din realitate cand achizitionez un jucator, toti facem asta, il iau pe Baloteli pt ca stiu cum joaca, etc.
Nu ma cramponez de exemplul Falcao vs Ogbonna, se poate repeta, Van Persie e in aceasi situatie, daca in realitate Falcao sau Van Persie au trecut de fundas si au chiar mai mult de un metru avans nu-i mai impiedica sa inscrie nici Bold dar asa e in UT.
LE: si te rog sa ma crezi ca pe multi ii lungesc pe teren, disperati cu O, trecand in dribling si pasa nu ping pong sau idiotenii, tocmai de aici advesitatea fata de cei care apasa doar xxxx pana la poarta si doar alearga si eu ma chinui sa driblez, sa pasez si asta pt ca al meu creier refuza pur si simplu sa joace simplu XXXX pace si sut.