Single post: Fifa 13
-
12-03-2013 12:31 #1765 SP
Member
In genere fundasii alesi de mine au peste 80 head skills , si la fundasi inaltimea in saritura este f buna, sunt cu precadere mai inalti decat cei care ataca, ti-am spus , tu tot vb de overal, e egal cu zero cand un 75 e mai bun decat 88 in atac sau cand un RB de 78 parca , Walker, e mai bun decat Ivanovici de la Chelsea ,care e o forta a naturii in flancul drept din aparare, dor pt ca are pace.
Pe exemplul de pace Banel Nicolita trebuie sa fie jucator de Barca daca transpunem conceptul UT in jocul real, alearga Banel la Steluta de manca pamantul dar celelalte calitati...minus infinit.
Le: ce sa mai zic de tackle-ul cu 0, toti tin o mana intinsa ca atinci cand esti langa adversar sa-l traga de tricou, de gat , de par, am revazut faze , (chiar si coate in gura
),de genul asta cu incetinitorul de ma prapadeam de ras, si nu e fault sau obstructie pt ca jocul asimileaza asta cu umar la umar, sa fim seriosi.
Unde ati vazut voi ca se fac deposedari cu o mana intinsa in fata ca un semi-zombie sau un salutant nazist? In fifa 13, joc de fotbal, sunt f multi in lume, chiar si EA Canada care spun ca jocul se apropie f mult de realitate, ca in urmatoarele editii chir o sa intreaca realitatea.
Eu il compar cu realitatea pt ca cel care mi-a vandut jocul imi tot spune de ceva timp, cam 2 ani, cat de bine reda realitatea din jocul de fotbal.