Monky, tu ai un S3? Interactiune: nu ma refer la materialul din care e facut (care este, intr-adevar, plastic) ma refer la Smart Stay, de exemplu: nu consuma baterie in mod sesizabil si e unul dintre motivele pentru care sunt super multumit de telefon. Iarasi, cata baterie vor consuma functiile de interactiune noi ramane de vazut - nu stiu de ce presupui automat ca iti vor manca bateria.

Cat despre Group Play, stii foarte bine ca potentialul lui este in jocuri, nu in aplicatii mai manelistice.

Nu ma apuc sa raspund altor puncte, dar check it: am citit stirea. Unde am vazut ca vorbeai despre niste functii ale TW mult mai putin inovatoare (sper sa nu aiba Apple tm pe cuvantul asta pt. ca nu-mi permit un proces cu ei) decat S Translate. Intr-adevar, este in comunicatul de presa atasat, dar nu in stirea pe care ai scris-o.

Cu unibody-ul de aluminiu ok: eu, unul, prefer sa pot schimba bateria si sa am sd card. Suntem vreo 2-3 in lume. De gustibus. Sense 5 nu m-a impresionat deloc, din ce filmulete am vazut pe net. Iarasi de gustibus. Nu mai vorbesc de iOS, pentru ca nu vreau sa compar mere cu roboti.

Cat despre marime, ecranul e cu .2" mai mare decat S3, la aceleasi dimensiuni. Nu e chiar phablet, nu?

Te enervez cu comment-urile astea? Serios nu vreau sa troll-ez thread-ul, dar telefonul mi s-ar fi parut un fel de S3s daca nu ar fi existat S Translator; asta e game changer-ul pentru mine (toata suita S Health chiar nu ma intereseaza, de exemplu).