Quote Originally Posted by Sadismek View Post
Tot cu Pentile ați venit? Plrrrrffft.
Cred ca mai aveau pe stoc cateva jde milioane de ecrane si au zis sa nu le arunce.

Serios ca nu-i inteleg. Sunt zeci de mii de posturi pe forumurile de specialitate, pe forumuri gen xda, pe paginile oficiale... legate de problemele cu pentile. Si ei vin tot cu asta. La fel si cu plasticul ala... grr.

Bine, sa fiu sincer acum, cat am avut Galaxy Tab, Note si S3, nu am primit niciodata un raspuns oficial de la Samsung (desi le-am scris de m-am plictisit)... noroc cu XDA si cu JIG-urile de la chinezi. Ca altfel imi cereau la service 75% din valoarea telefonului ca sa-l rezolve.

Din pacate la tech support si service Samsung pentru mine e egal cu zero. N-o sa va vina sa credeti, dar Tab-ul (produs Samsung) mi l-au rezolvat la service LG cu 250 RON, pt. ca la service Samsung au cerut 950 RON (era cam 1200 RON nou nout, sigilat).

Aici am vazut marea diferenta dintre Apple si Samsung. La Samsung nu mi-au primit produsul in garantie pentru ca n-am avut factura la mine. La service autorizat Apple mi-au zis ca si daca am factura sau chitanta, nu au nevoie de ea (au introdus seria in sistem si gata). Dai un ban in plus, dar stii ca ai suport serios.
Quote Originally Posted by Sadismek View Post
HTC One e cel mai bun Android la momentul actual după părerea mea, urmat de (poate) Xperia Z.
Mie imi place la nebunie faptul ca HTC a ridicat stacheta. La fel cum ma enerveaza ca in Europa Motorola aproape ca nu exista... desi au niste inovatii super tari (kevlar, super baterie).
Quote Originally Posted by Sadismek View Post
Păcat că Samsung o să arunce cu valize de bani în marketing, în loc să își ia o echipă bună de designeri. Păcat. Nu cred că există o corporație la momentul actual care să îmi dea impresia de... și mai multă "corporație", decât Samsung.
Din pacate asa se intampla cu mega-corporatiile care fac de la fier de calcat pana la vapoare... Eu m-am ars cu o groaza de produse de-ale lor (ultimul fiind un cuptor cu microunde). Au atat de tare marketing-ul, incat pana si pe mine (care sunt Toma Necredinciosul) m-au convins ca e mai bun decat ce aveam. Si cand colo, toate denumirile alea "fantastice", erau apa de ploaie (ori de nefolosit, ori chestii absolut banale, rebrenduite si facute sa sune mai pompos). Ah, si faptul ca specificatiile lor de obicei n-au legatura cu realitatea. Dar, la ce sa te astepti de la cei care au reusit sa calculeze infinitul (au fost totusi primii care au anuntat ca au contrast infinit pe TV-uri), nu?